Listen der favner bredt i IDA

Mette Fisker - Skanderborg Kommune, Natur og Miljø

Jeg har været aktiv i IDA, siden 2002. I første omgang med regionalt arbejde hvor jeg lavede arrangementer for medlemmerne.
I 2004 stillede jeg op for Familielisten, og blev valgt ind i repræsentantskabet første gang, og har nu været valgt de seneste 3 valgperioder.
Jeg er klar på at tage periode mere, og håber på at blive valgt til repræsentantskabet. I år er jeg klar på at yde en max indsats, hvis vi skulle være så gode at få en plads i hovedbestyrelsen.

I skal vælge mig, fordi….

Arbejdet i foreningen, er præget af en masse fantastiske mennesker der brænder for at gøre IDA til mere end blot en fagforening. IDA skal være et samlingssted for medlemmet og dennes familie, og vi skal have et bredt udvalg af både faglige, men også sociale arrangementer. Vi skal have gode aftaler der hjælpe den enkelte, fx med billige forsikringer. Vi skal have statelige arbejdspladser i hele landet. Vi skal drive en topmoderne, professionel forening, men aflønningen skal ikke være det, der afgør om man vil stille op til posten som formand….ALT dette arbejde vil jeg rigtig gerne være en del af, og det kan du hjælpe mig med, ved at stemme …på mig :-) 